side_banner

nyheter

Hitec Medical MDR-opplæring – Tekniske dokumentasjonskrav under MDR (del 1)

Elementer Innhold
Enhetsbeskrivelse, inkludert programvare og tilbehør Generell beskrivelse av produktet, inkludert tiltenkt bruk og tiltenkte brukere;UDI;indikasjoner og kontraindikasjoner;instruksjoner for bruk;brukerkrav;produkt klassifisering;modell liste;materialbeskrivelse;og ytelsesindikatorer.
Informasjon gitt av produsenten Etiketter på produkter og deres emballasje, bruksanvisning.(Bruk et språk som er akseptabelt for medlemsstaten der enheten er ment for salg)
Design og produksjonsinformasjon Fullstendig informasjon og spesifikasjoner for å forstå designfasen til enheten, produksjonsprosessen og dens validering, kontinuerlig overvåking og sluttprodukttesting.

Identifiser stedet der design- og produksjonsaktiviteter vil finne sted, inkludert underleverandører.

Generelle sikkerhetskrav GSPR Demonstrasjonsinformasjon for generelle sikkerhets- og ytelseskrav i vedlegg I;inkluderer begrunnelse, validering og verifisering av løsninger som er vedtatt for å oppfylle kravene.
Risiko-nytte analyse og risikostyring Risikonytteanalysen og risikostyringsresultatene er inkludert i vedlegg I.
Produktvalidering og verifisering Skal inneholde resultatene og kritiske analyser av alle utførte verifikasjons- og valideringstester/studier

Merkekrav under MDR


Innleggstid: 29. desember 2023